2. DISCLAIMER
 
De websites www.zweefvliegopleiding.nl ,  www.segelfliegengrundausbildung.de,  www.gliding.world en  www.zweefvliegopleiding.be zijn gemaakt om het zweefvliegen te promoten. Daarvoor is geen vergoeding ontvangen. Voor eigen gebruik is downloaden toegestaan. Voor publicatie in een blad, of overname op een website of iets dergelijks, dient vooraf schriftelijke toestemming gevraagd te worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

De meeste illustraties zijn gemaakt door Henk Jukkema en Dirk Corporaal of gekopieerd en aangepast uit Nederlandse zweefvliegboeken. Voor de Belgische versie zijn een aantal aangepaste illustraties van de hand van Mattijs Cuppens en Hugo Mertens. Mocht iemand van mening zijn dat een afbeelding of foto van hem of haar ten onrechte gebruikt is, dan ontvangen we graag een bericht en zullen we de foto of afbeelding verwijderen.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’  om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wie deze website gebruikt stemt ermee in dat er 'cookies' worden gebruikt.

Ondanks alle zorg die aan deze website is besteed, is het mogelijk dat er ergens fouten gemaakt zijn, waar mogelijk schade uit voort kan komen. Daarom is het gebruik van deze website en de toepassing ervan in de praktijk in het zweefvliegtuig, voor eigen risico. Door gebruik te maken van de website www.zweefvliegopleiding.be stemt de gebruiker er mee in dat de makers van deze website niet aansprakelijkheid gehouden worden voor schade die voortvloeit uit (of in enig opzicht verband houdt met) het gebruik van deze webpagina's.

Mocht je na het lezen een tip, verbetering of reactie willen geven, dan wordt dat zeer op prijs gesteld.

Dirk Corporaal and Roelof Corporaal,
Stiens/Amersfoort 2020

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.